Angel Heart Collection - Meditation & Healing sampak

Er du træt af at frygt, stress, bekymringer og tung energi?
Følelsen af du ikke er elsket? Værdig til kærlighed ... SELVFØLGELIG er du værdig - og måske er du klar til at modtage ren kærlighed IDAG ?

Denne BONUS sampak er dedikeret til at løfte din energi vibration, åbne dit hjerte og heale dig indefra og ud sammen med nogle af de smukkeste engle, jeg kender.

Jeg har udvalgt disse 4 særligt lækre meditationer til dig, som har brug for øjeblikkelig støtte og masser af kærlighed. Dig der er klar til at frigive frygt og tung energi, og ønsker at kunne modtage livets smukke gaver istedet - værsgo' min kære.

The Heart Collection er den gave, du virkelig har fortjent !

Dine meditationer i denne pakke er:

HJERTE HEALING - I denne mediation modtager du en virkelig stærk åbning af dit hjerte. Ærkenglen Chamuel, som er kærlighedens ambassadør, befrier dig fra tyngde, sorg og tristhed i dit hjerte. Han åbner og healer dit hjerte op for fred, lys og kærlighed.

RAPHAELS HEALING - I denne mediation og healing modtager du healing af et selvvalgt område i din energi, fx. i dine tanker, følelser eller krop. Himlens mægtigste helbreder-engel Ærkeenglen Raphael er til rådighed for dig i denne fokus-healing og healer nøjagtig dét, du beder ham om.

LYSENGLEN - I denne meditation rejser du på en dyb, afslappende rejse til et magisk land, hvor en lys-engel vil heale dig og åbne din hjertebro op, så du kan modtage lys i hele dit væsen og udstråle dit eget lys til verden.

LYSDRONNINGEN - I denne meditation møder du himlens smukkeste hvide lysdronning, som healer dig tilbage til din sjæls renhed, fred og tryghed. Her slipper du al frygt, bekymring og vrede - du overgiver dig til lindring, trøst og transformation af din tunge energi til rent lys.

Pris: 549kr.

KØB HER