Guidede meditationer med healing af Britta Baumann.

Vi er begge helt vilde med Britta Baumanns fantastiske meditationer, og vil derfor gerne dele disse skønne meditationsoplevelser med dig. Hør dem inden sendetid, når du trænger til en lille pause i løbet af dagen, eller hvis du har brug for at finde ind i din egen styrke og ro. I Brittas eventyrlige univers er der magi og tryllestøv i luften, og en omfavnende følelse af velvære og glæde. 

"Mine healings meditationer er brugt af rigtig mange mennesker, unge som gamle, mænd og kvinder til at heale sig selv med, når energien har brug for et løft. Jeg elsker at hjælpe andre mennesker med at finde ind i deres egen ro og styrke, og netop dette giver jeg dig mulighed for her". (Britta Baumann)

Alle meditationer er på dansk.

Efter køb og registrering får du lydfilen i din mail, og kan derefter den downloade til din mobil, tablet eller computer til evigt eje.

Angel Heart Collection - Meditation & Healing sampak

Er du træt af at frygt, stress, bekymringer og tung energi?
Følelsen af du ikke er elsket? Værdig til kærlighed ... SELVFØLGELIG er du værdig - og måske er du klar til at modtage ren kærlighed IDAG ?

Denne BONUS sampak er dedikeret til at løfte din energi vibration, åbne dit hjerte og heale dig indefra og ud sammen med nogle af de smukkeste engle, jeg kender.

Jeg har udvalgt disse 4 særligt lækre meditationer til dig, som har brug for øjeblikkelig støtte og masser af kærlighed. Dig der er klar til at frigive frygt og tung energi, og ønsker at kunne modtage livets smukke gaver istedet - værsgo' min kære.

The Heart Collection er den gave, du virkelig har fortjent !

Dine meditationer i denne pakke er:

HJERTE HEALING - I denne mediation modtager du en virkelig stærk åbning af dit hjerte. Ærkenglen Chamuel, som er kærlighedens ambassadør, befrier dig fra tyngde, sorg og tristhed i dit hjerte. Han åbner og healer dit hjerte op for fred, lys og kærlighed.

RAPHAELS HEALING - I denne mediation og healing modtager du healing af et selvvalgt område i din energi, fx. i dine tanker, følelser eller krop. Himlens mægtigste helbreder-engel Ærkeenglen Raphael er til rådighed for dig i denne fokus-healing og healer nøjagtig dét, du beder ham om.

LYSENGLEN - I denne meditation rejser du på en dyb, afslappende rejse til et magisk land, hvor en lys-engel vil heale dig og åbne din hjertebro op, så du kan modtage lys i hele dit væsen og udstråle dit eget lys til verden.

LYSDRONNINGEN - I denne meditation møder du himlens smukkeste hvide lysdronning, som healer dig tilbage til din sjæls renhed, fred og tryghed. Her slipper du al frygt, bekymring og vrede - du overgiver dig til lindring, trøst og transformation af din tunge energi til rent lys.

Pris: 549kr.

KØB HER

Angels of Light Collection

Denne pakke består af 4 dybe healinger af din angst, uro og hypersensitivitet.
Du er ikke beregnet til at blive slået omkuld af disse indre tilstande, her er midlet til at ophæve de lave frekvenser i din energi.

Meditationerne i denne pakke er:
Angels Palace, Raphaels Lys, Lysfyrsten og Angel Focus Healing.

Pris: 549kr.

KØB HER

Eventyrland

Tag med på en indre rejse til dit helt eget eventyrland, og find ud af hvad der gemmer sig derinde.

Pris: 497kr.

KØB HER

Fairy Blessing - Healing & Guided Meditation

Her skal du på en fortryllende meditativ rejse, der afspænder dig i dybden og fylder dig med ny energi fra de legende, kærlighedsfyldte feer. Der er tryllestøv i luften og du vil føle dig løftet, lettere, ja nærmest helt svævende i din energi og samtidig få gen-etableret en solid, grounding.

Du modtager som altid lydfrekvens healing i musikken, som vil hjælpe dig til at åbne dit kraftcenter op i dig selv hurtigere og mere let.

Denne meditation er et fristed, som du altid kan vende tilbage til, når du har brug for at skifte bekymringer og tyngde ud med glæde i hjertet og en følelse af magi <3

Pris: 550kr

KØB HER

Fuldmåne Manifestation - Abundance Meditation

Ved fuldmåne er energien og højpotent, til at udføre dybe energimæssige forandringer i din underbevidsthed, og denne healing er fantastisk at bruge igen og igen under fuldmånen. 

Fokus på denne healing er er at genetablere en naturlig tilstand af overflod i dig.
Du kan læne dig tilbage og modtage healingen, hver gang du har brug for at tiltrække overflod - og ja, der fokuseres specifik på, at du kan tiltrække PENGE ind i dit liv. Derfor er sessionen fantastisk at bruge igen og igen under fuldmånen, som er det mest højpotente tidspunkt til at udføre dybe energimæssige forandringer i din underbevidsthed. Men netop denne er lavet, så du også kan lytte til den og arbejde med energien udenfor fuldmåne tiden.

Pris: 550kr.

KØB HER

Havfruens hemmelighed - Deep Sea Magic healing & meditation

Tag med på en magisk rejse ned i havet, hvor nogle stærke healere gerne vil møde dig.
En meget smuk meditation, der dykker ned i dine følelsesmæssige dybder og renser og healer din underbevidsthed.
Lydfilen guider dig tilbage til den legende og glade version af dig selv og du vil genkalde den livgivende følelse af at være let og livlig, ren og stærk!
Ahhh, hvilken skøn tilstand at vende tilbage til, hvis du har mistet lidt af din livsglæde og manglende tillid til, at livet er vidunderligt.

Pris: 550kr.

KØB HER

Selvsikker & Rolig - Healing & Meditation Trance

Den her er bare rent guld.

Helt frisktappet universel trance energi til dig, så du helt afslappet kan tune ind i din dybeste selvsikkerhed. Lyt til denne meditation og healing, før du tager en slapper, en lur eller inden natten.

***OBS*** må ikke lyttes til når du kører bil eller betjener andet farligt maskineri.

" Vil lige sige at denne meditation er helt fantastisk. Sikke en ro og jeg mærkede sådan en boblen i hele min krop. Faldt i søvn til den for hørte den inden jeg lagde mig til at sove og sov vidunderligt. Tænker at gøre den til et fast soveritual " - Christina E

Pris: 550kr. 

KØB HER

Ulvens Rejse - Animal Spirit Energy

Så fedt at du er klar til at arbejde i dybden med Ulvens energi i dig selv. Jeg lover dig, du ikke fortryder denne smukke rejse, der venter dig. 
Ulven healer din sande natur - og vil vise dig 3 indre gaver, som du har glemt du indeholder.
Træd stærkere ud i verden efter mødet med din indre ulv.

Pris: 550kr.

KØB HER