No.: 20-401-02

Vil du med på en rejse ind i din kærlighedsvibration?

Vi skal rejse derind, hvor kærligheden udspringer, hvor livsglæden bobler og hvor kimen til din livskvalitet findes. For det er ikke uden grund, at kærligheden beskrives som det største i livet.

Kærligheden er alt og mere til. Det er den energi, der udspringer fra din inderste kerne. Den er kilden til livsglæde, selvværd, stærke relationer, kreativitet og liv. Hvorfor et liv uden kærlighed kan synes tomt og meningsløst. Kærligheden er en af de få uudtømmelig kilder i livet– for jo mere kærlighed du giver, jo mere får du igen.

Men kærligheden kan først blomstre og gro, når vi giver den lov. Når vi tør give slip på frygten for at miste og tillader os selv stå nøgne og sårbare. Man skal turde åbne sig og tage imod, men også være villig til at give og skabe i kærlighed.

Et liv fyldt med kærlighed er et valg, vi tager. Hver eneste dag kan vi vælge at se på os selv, vores partner, vores liv og omverden med kærlighed. Det er dig, mit og alle andres ansvar at lade kærligheden fylde og overvinde tvivlen, usikkerheden, mistilliden og vreden.

Mærk efter hvordan din kærlighedsvibration har det lige nu. Hvad drømmer du om og hvad betyder kærlighed for dig i dit liv?

Vil du med på rejsen.

På My-Life kurset får du:

 • Al den viden og den kraft, der skal til for at få kærligheden til at blomstre i dit liv.
 • Du finder ud af, hvad du ønsker dig og hvad der virkelig betyder noget for dig, når vi snakker om selvkærlighed, parforhold og næstekærlighed.
 • En lækker arbejdsbog med opgaver, metoder og en månedskalender, der guider dig på vejen til at lære dig selv bedre at  kende, og til at flytte dig nærmere og nærmere dine drømme og ønsker.
 • Adgang til en lukket Facebook-gruppe, hvor der er live undervisning og sparring.
 • Mulighed for 1:1 sparring, hvis du går i stå eller har brug for hjælp.
 • Adgang til vores viden, erfaringer og fortællinger. Vi står klar til at guide, heppe og udfordre dig hele måneden og deler
  åbent og ærligt fra vores egne processer.
 • Redskaber og metoder, der er gennemtestet, afprøvet og som har skabt fantastiske resultater for os begge og mange andre.

Derudover giver vi dig adgang til virkeligt lækkert og meget brugbart bonusmateriale

 • E-bogen “Motivation - teori og redskaber til hvordan du finder din motivation”
 • E-bogen “Sådan lykkes du med at opnå din vision.
 • .

Din vej til et bedre kærlighedsliv.

Pris: 499 kr. 

No.: 20-401-01

Lige om lidt skriver vi 2020 i kalenderen. Det bliver et magisk år. Et nyt år betyder nye muligheder, nye veje, nye beslutninger. Så hvorfor ikke gribe muligheden og designe det liv, som du gerne vil leve? Hvis det synes lidt svært og uoverskueligt, vil vi gerne invitere dig med på en rejse...

En rejse ind i dit indre univers, der hvor glæden bobler og livet føles let. Fokusset er på din livskvalitet og hvilken betydning denne har for din oplevelse af dit liv. Vi tager dig i hånden og arbejder os igennem stærkt transformerende og gennemtestede redskaber. Alt dette gør dig ikke blot klogere på dig selv, men ruster dig også til dit livs vigtigste rejse.

Rejsen mod det liv, som du gerne vil leve resten af livet. Det hele starter med et skridt... magien opstår, når du sætter handling bag intensionerne.

The first step towards getting somewhere is to decide that you are not going to stay where you are.
Chauncey Depew.

På MyLife kurset får du:

 • En rejse, hvor livsglæde, livslyst og livskvalitet er i højeste fokus. Måske kan endemålet synes utydeligt og uklart derude i horisonten, men på denne rejse er oplevelserne, erfaringerne og læringen undervejs mindst lige så vigtig, som det endelige mål.
 • En lækker arbejdsbog med opgaver, letforståeligt teori, metoder og månedskalender, der guider dig på vejen til at lære dig selv bedre at kende, og til at flytte dig nærmere og nærmere dine drømme og ønsker.
 • Adgang til en lukket Facebook-gruppe, hvor der er live undervisning, mulighed for 1:1 sparring og mange andre lækkerier.
 • Adgang til et kompetent og kvalificeret team, der står klar til at guide, heppe og udfordre dig hele måneden i den tilhørende lukkede facebookgruppe, hvor vi deler vores egne erfaringer, tips og sikrer os at du lykkes med dine mål.
 • Inspiration og mulighed for at blive klogere på dig selv samt hvilke redskaber, der kan hjælp dig. Du vil blive introduceret for begreber og viden. Måske er det helt nyt for dig, måske har du hørt noget af det før. Vi vil opfordre dig til at gå til det hele med et åbent sind og en tro på, at det faktisk kan bibringe dig noget nyt.
 • Adgang til redskaber og metoder, der er gennemtestet, afprøvet og som har skabt fantastiske resultater.

Din vej til en bedre livskvalitet.

 

Pris: 499 kr. 

STARTER TIL MARTS!!!

No.: 20-401-03

Rigtig mange mennesker kæmper hver dag for at opnå den økonomiske frihed, som de ønsker sig. Vi drømmer alle om lethed, overflod og et arbejdsliv, der ikke dræner os. Men rigtig mange har endnu ikke knækket koden og fundet vejen til drømmelivet.

Du vil aldrig kunne skabe noget positivt ud fra et negativ mindset. Ligeledes vil du aldrig kunne tiltrække overflod og muligheder, hvis du lever i en konstant mangeltilstand. Loven om tiltrækning arbejder for dig, om du vil det eller ej.

Der siges at findes to slags mennesker.

Dem, der hver dag står op og går efter deres drøm og tænker over, hvad de kan gøre anderledes for at nå deres mål, og så dem, der konstant giver andre mennesker og deres livsomstændigheder skylden for, at de ikke opnår deres drømme og kommer videre. 

Hvilken strategi tror du virker bedst til at opnå flere penge, mere overflod og nye muligheder i dit liv?

Hvis du ikke har det liv, som du gerne vil have, skal du starte med at ændre dine tanker og følelser omkring penge og overflod! Med andre ord, dit forhold til penge, din følelse af værd og ikke mindst den ubevidste historie, du går og fortæller dig selv.

En af nøglerne til at skabe rigdom for dig selv er at forstå, at penge i sig selv ikke er målet. Det handler om dit sind, din handlinger og dine tanker om penge, og hvad de kan gøre for dig.

Vejen henimod dit drømmeliv, med overflod og nye muligheder, kræver altså nye indsigter, opgør med tidligere overbevisninger og ikke mindst bevidste handlinger.

Alt dette og mere til vil vi meget gerne hjælpe dig med at opnå på My-Life kurset i marts.

Hvis du en af de mennesker, der handler på dine drømme og mål - så kom med!!!

På My-Life kurset får du:

 • Al den viden og kraft, der skal til for at få ændret dit mindset omkring penge, overflod og dit arbejdsliv.
 • Du finder ud af, hvad du ønsker dig, og hvad der virkelig betyder noget for dig, når vi snakker om penge, overflod og karriere.
 • En lækker arbejdsbog med opgaver, metoder og en månedskalender, der guider dig på vejen til at lære dig selv bedre at kende, og til at flytte dig nærmere og nærmere dine drømme og ønsker.
 • Adgang til en lukket Facebook-gruppe, hvor der er live undervisning og sparring.
 • Mulighed for 1:1 sparring, hvis du går i stå eller har brug for hjælp.
 • Fuld adgang til vores viden, erfaringer og fortællinger. Vi står klar til at guide, heppe og udfordre dig hele måneden, og deler åbent og ærligt fra vores egne processer.
 • Redskaber og metoder, der er gennemtestet, afprøvet og som har skabt fantastiske resultater for os begge og mange andre.

Derudover giver vi dig adgang til virkeligt lækkert og meget brugbart bonusmateriale

 • E-bogen “Motivation - teori og redskaber til hvordan du finder din motivation”
 • E-bogen “Sådan lykkes du med at opnå din vision.

 

Din vej til et bedre kærlighedsliv.

Pris: 499 kr.