Nisse-julekalender:

Husker du, hvor fantastisk julen var som barn? Hvordan historier om julemanden og nisser, krydret med lidt nissedrilleri, kunne gøre julen ekstra magisk?  

Hjemme hos elsker vi julen, samt at gøre den lige så magisk og eventyrlig, som vores fantasi tillader. Vi har i mange år fra den 1. december haft en lille nissedør sat på væggen lige over fodlisten, hvor der hver morgen ligger et brev klar fra nissen. Vores børn har altid elsket det, og har altid været spændte på, hvad nissen mon har haft at fortælle. 

Vi har derfor ønsket, at give denne magi og dette eventyrlige univers videre, og har derfor lavet små breve fra nisserne - til glæde og gavn for andre børn og barnlige sjæle.  

I brevene hører I, om nisserne og deres hverdag med juleforberedelse, og får inspiration til lidt aktiviteter og til at leve jer ind i det eventyrlige nisseunivers. Brevene er skrevet forholdsvise korte, så selv de mindre børn kan være med og ikke miste interesse. Det vil sige, at brevene ikke er tidskrævende at læse, og aktiviteterne er overskuelige at lave. 

Der er mulighed for, at brevene adresseres til dit barn eller børn, samt at du selv kan bestemme nissens navn. Alle breve sendes som en pdf- fil, og som er klar til at blive printet ud på lige det papir, som du ønsker. 

Som noget nyt i år modtager I sammen med nissebrevene et navneskilt til at klistre på nissedøren, samt billeder af nisserne i to formater (10 x 15 og 9 x 13) til eventuelt at sætte ved siden af nisseboet i en ramme. 

I kan vælge at få besøg af følgende nisser:

Nisserne er forskellige med hver deres særpræg. Fx skriver nisserne Kanelia og Krumme kun 5 breve til jer, der kan gives en gang ugentligt. Dette kan være en fordel hos de familier, hvor børnene bor flere steder, eller hvor man som forælder, let kan glemme de daglige breve i december. Nissen Hjalte er skrevet til de børn, hvor forældrene ikke bor sammen. 

Pris: 97 kr.  

(+ 25 kr. for eget navn – alle brevene bliver adresseret personligt til jer)  

(+ 25 kr. for ændring af nissernes navne)  

 

Teen/voksen julekalender:

Det er også muligt at købe en julekalender med positive citater eller julejokes/gåder. Disse er tiltænkt det mere voksne publikum. F.eks. husets teenager, som ikke gider at høre fra nisserne, men stadig synes det er hyggeligt at blive forkælet i juledagene.

Trænger manden, veninden eller kollegaerne til at blive lidt ekstra forkælet med positive julevibes, kan vi varmt anbefale vores kalendere med positive citater. 

Du kan vælge mellem følgende: 

Pris: 49 kr.

 

Julens traditioner: 

Kalender med 24 af julens traditioner og skikke.
Læs mere her

Pris: 79 kr.

Vores mest solgte i 2018 og 2019

Mød nissen Eske. Eske elsker juleløjer og risengrød, og er i denne december måned flyttet ind i nisseboligen. Følg med i Eskes oplevelser op til jul med gåder, sange, opskrifter og sjove julelege, og hør om den smukke nissepige Rosaline. Udover Eske og Rosaline, hører I også om nissemor og nissefar, søster Triske, onkel Konrad og fætter Mingus. 

Hvis man ønsker at få besøg af Eske igen, er det muligt at købe en fortsættelse. Vi anbefaler, at den bruges året efter første besøg - ikke flere år i mellem. 

År 1  No.: 17-101-01
År 2  No.: 19-101-02
År 3  No.: 20-101-03    NY!!!

Kan kun bruges til familier, hvis beboelse er bygget før 1985.

Fritz er en gammel særlig nisse, så brevene fra ham kan kun bruges til familier, hvis beboelse er bygget før 1985. 

Nissen Fritz har nemlig rundet de 403 år, og december er til stadighed hans absolut yndlingsmåned. Følg ham i juledagene, hvor han genser gamle venner, og har gang i mange juleforberedelser. Udover Fritz hører I også om Filbert, Rudi, Ralf og Gyda, og lille Asta ikke at forglemme. 

Hvis man ønsker at få besøg af Fritz igen, er det muligt at købe en fortsættelse. Vi anbefaler, at den bruges året efter første besøg - ikke flere år i mellem. 

År 1  No.: 17-101-05
År 2  No.: 20-101-04   NY!!!

Til familier hvor forældrene ikke bor sammen, men børnene bor begge steder (evt. en uge hos hver).

Få besøg af nissen Hjalte, og følg ham i juledagene med alle hans juleforberedelser. Få blandt andet opskriften på nissemor Floras fantastiske jødekager. 

Hjalte tester også jeres juleviden, og får besøg af sin fætter Filbert, som har tilbragt en hel december hos selveste julemanden. 

Hvis man ønsker at få besøg af Hjalte igen, er det muligt at købe en fortsættelse. Vi anbefaler, at den bruges året efter første besøg - ikke flere år i mellem. 

År 1  No.: 19-101-01
År 2  No.: 20-101-02  NY!!!

Ugentlige nissebreve.

Følg nisserne Krumme og Kanelia under deres ophold hos familien Jensen i december måned. Krumme og Kanelia er bedste venner, og rejser hvert år sammen ud til en ny familie i julen. Krumme og Kanelia sender i alt fem breve omhandlende deres oplevelser og i brevene hører I blandt andet om familien Jensens børn Benedikte, Beate og Benjamin, samt deres mor Louise. 

Brevene fra Kanelia og Krumme kan være en fordel hos familier, hvor børnene bor flere steder, eller hvor forældre let kan glemme de daglige breve i december. Her er nisserne bosiddende hos en anden familie end modtager. 

Hvis man ønsker at få besøg af Krumme og Kanelia igen, er det muligt at købe en fortsættelse. Vi anbefaler, at den bruges året efter første besøg - ikke flere år i mellem. 

År 1  No.: 18-102-01
År 2  No.: 20-102-01   NY!!!

Lad brødrene Klemme og Knirke og deres fætter Magnus flytte ind hos jer til jul. Så er der nemlig lagt i kakkelovnen til en herlig måned med masser af sjov, nisseballade og al den julehygge, som disse tre ungnisser kan finde på.  

Hvis man ønsker at få besøg af Klemme, Knirke og Magnus igen, er det muligt at købe en fortsættelse. Vi anbefaler, at den bruges året efter første besøg - ikke flere år i mellem. 

År 1  No.: 17-101-04
År 2  No.: 18-101-01
År 3  No.: 20-101-01  NY!!!

Ønskelister, julesange, småkager og juletræspyntning og alt andet godt er lige forude, når nissemor Paprika, nissefar Florian, og de to nissebørn Birk og Bellis flytter ind hos jer. Følg med gennem alle december dagene, hvor der bestemt er nok at se til for en nissefamilie. Mon de når alt på nissemors juletjekliste, så det kan blive jul?  

Hvis man ønsker at få besøg af Nissefamilien igen, er det muligt at købe en fortsættelse. Vi anbefaler, at den bruges året efter første besøg - ikke flere år i mellem. 

År 1  No.: 17-101-03
År 2  No.: 19-101-04
År 3  No.: 20-101-06  NY!!!

De to tvillingesøstre Puk og Pil er i løbet af natten flyttet hjemmefra. Det er første gang, at de to nisser skal bo alene helt uden deres forældre. Så imens dagene til juleaften går, kører juleforberedelserne på højdrift i Pil og Puks nissebo. Gavepapir, julesmåkager og julepynt kan der aldrig blive nok af, når Puk og Pil er på besøg. Ud over Puk og Pil, møder I også Edith og Ellen, Bedstemor Juliane og Bedstefar Julius, Nissemor og Nissefar. 

Hvis man ønsker at få besøg af Puk og Pil igen, er det muligt at købe en fortsættelse. Vi anbefaler, at den bruges året efter første besøg - ikke flere år i mellem. 
 

År 1  No.: 17-101-02
År 2  No.: 19-101-03
År 3  No.: 20-101-05  NY!!!

No.: 19-103-01

Julen er den mest eventyrlige tid på året, men den behøver ikke koste mange penge. Det vigtigste af alt, er masser af hygge og nærvær, og selvfølgelig også julens traditioner. 

I denne kalender vil vi tage dig med igennem 24 af julens traditioner og sjove finurlige skikke.

Hver dag fortæller vi om ny tradition eller juleskik. Du kender sikkert mange af dem, men ved du hvor gamle de faktisk er og hvorfra de har deres oprindelse? Vi glæder os til at tage dig med på en rejse gennem tiderne set med julebriller. 

Denne julekalender egner sig især til den lidt ældre og nysgerrige læser.

Pris: 79 kr.

 

No.: 18-103-01

Denne kalender indeholder 24 specielt udvalgte jokes og gåder fra Til og Fra Jul.

Pris: 49 kr.

No.: 19-103-03

Fotokalender med 24 positive og livsbekræftende citater

I denne kalender får du muligheden for, hver dag frem til jul, at sende en kærlig tanke til en, der betyder noget helt særligt for dig. 

Du modtager en pdf-fil med en personlig hilsen, som du selv kan være med til at designe. Du kan fx bestemme hvem, der skal stå som modtager og afsender. Derudover er der 24 flotte vinterbilleder med nøje udvalgte citater, som du hver dag kan sende over en besked til modtageren. Du tager simpelthen bare et screenshot og sender billedet via sms eller messenger til modtageren.

Alt i alt en kalender fyldt med betænksomhed og kærlighed. Fra os til dig, som du kan sende videre ud i verden....

Pris 49 kr.

 

No.: 20-103-01     NY!!!

Fotokalender med 24 positive og livsbekræftende citater

I denne kalender får du muligheden for, hver dag frem til jul, at sende en kærlig tanke til en, der betyder noget helt særligt for dig. 

Du modtager en pdf-fil med en personlig hilsen, som du selv kan være med til at designe. Du kan fx bestemme hvem, der skal stå som modtager og afsender. Derudover er der 24 flotte vinterbilleder med nøje udvalgte citater, som du hver dag kan sende over en besked til modtageren. Du tager simpelthen bare et screenshot og sender billedet via sms eller messenger til modtageren.

Alt i alt en kalender fyldt med betænksomhed og kærlighed. Fra os til dig, som du kan sende videre ud i verden....

Pris 49 kr.

 

No.: 18-110-01

Denne kalender indeholder 24 nøje udvalgte citater fra Positive citater 01.

Pris: 49 kr.

No.: 18-110-02

Denne kalender indeholder 24 nøje udvalgte citater fra Positive citater 02.

Pris: 49 kr.

No.: 18-110-03

Denne kalender indeholder 24 nøje udvalgte citater fra Positive citater 03.

Pris: 49 kr.

No.: 18-110-04

Denne kalender indeholder 24 nøje udvalgte citater fra Positive citater 04.

Pris: 49 kr.

No.: 18-110-05

Denne kalender indeholder 24 nøje udvalgte citater fra Positive citater 05.

Pris: 49 kr.

No.: 18-110-06

Denne kalender indeholder 24 nøje udvalgte citater og tanker om venskab på dansk og engelsk fra Positive citater 11.

Pris: 49 kr.

No.: 19-110-01

Denne kalender indeholder 24 nøje udvalgte citater og tanker på engelsk fra Positive citater 12.

Pris: 49 kr.


No.: 19-104-01

Kalenderen til manden, der har alt, men som godt kan lide lidt sjovt i december måned.

Kalenderen indeholder 24 udvalgte jokes og gåder, derudover er den desuden krydret med positive citater, der giver et boost til selvværdet og et positivt livssyn. 

Pris: 49 kr.